Informatie

Sponsoren

VSN Voetbaldagen is powered by:

Organiserende verenigingen

De VSN Voetbaldagen worden georganiseerd bij de volgende verenigingen:
Beek en Donk - SV Sparta '25
Dommelen - RKVV Dommelen
Gennep - SV Vitesse '08
Meerssen - SV Meerssen
Nederweert-Eind - VV Eindse Boys
Someren - SV Someren
 
FAQ
Hier vind je een overzicht van de meest gestelde vragen. Wanneer je vraag hier niet bij staat, kun je je vraag per email stellen.
Het emailadres is: info@voetbalschoolnederland.nl.

Meest gestelde vragen

Hoe kun je je voor een activiteit inschrijven?

Voor alle activiteiten kun je via deze site inschrijven. Voor sommige activiteiten zijn er speciale voorinschrijvingen bij de organiserende vereniging. In de agenda staat vermeld voor welke activiteiten er voorinschrijvingen zijn.
Wanneer je niet meer voor een activiteit via deze site kunt inschrijven, kun je altijd per email contact opnemen om na te gaan of er nog plaats is bij de activiteit.
Wanneer het inschrijfformulier en het inschrijfgeld ontvangen is, ontvang je via je email een definitieve bevestiging.

Krijg je het inschrijfgeld terug wanneer je niet kunt deelnemen aan een activiteit/de voetbaldagen?

1. Wanneer je vóór de einddatum van de inschrijftermijn afmeldt, krijg je het inschrijfgeld en de bal (mits besteld) terug minus 25% administratiekosten.

2. Wanneer je tussen de einddatum van de inschrijftermijn en 2 weken voor begindatum van de voetbaldagen afmeldt, kun je kiezen uit twee mogelijkheden namelijk:
  • Je krijgt het bestelde tenue, de bal (mits besteld) en 20% van het inschrijfgeld retour of;
  • Je krijgt 40% van het inschrijfgeld en 40% van het bedrag van de bal (mits besteld) retour.
3. Wanneer je 2 weken voorafgaande aan de begindatum van de voetbaldagen afmeldt, ontvang je geen teruggave van het inschrijfgeld. Je krijgt wel het tenue en de bal (mits besteld).

Ben je verzekerd tijdens een activiteit?

Deelname is op eigen risico. Voetbalschool Nederland en de organiserende verenigingen kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor eventueel geleden schade.

Wat moet ik doen om op de wachtlijst geplaatst te worden?

Je kunt je zoon/dochter op de wachtlijst plaatsen door een mail met naam, geboortedatum, veldspeler/keeper, maat shirt/broek/kousen en telefoonnummer te sturen naar info@voetbalschoolnederland.nl. Zodra er plaats is, word je door ons gebeld. Het inschrijfgeld hoef je pas bij plaatsing over te maken.
 
Ik heb betaald en geen bevestiging ontvangen.
 
Mail, bevestigingen etc door Voetbalschool Nederland verzonden aan een hotmail of gmail account kunnen in de spambox terecht komen.
Na 10 dagen worden deze berichten uit de spambox verwijderd. Om aan te geven dat dit bericht geen spam is, klikt u op het rode uitroepteken en past u dit aan. In de toekomst zult u alle correspondentie in de inbox ontvangen. 
 
Kan ik bij mijn vriendjes/vriendinnetjes in de groep?
 
Wij delen in op basis van leeftijd, vereniging en wensen vriendje/vriendinnetje. Natuurlijk is het veel leuker om met spelers van anderen verenigingen samen te spelen. Wil je toch nog graag bij een vriendje/vriendinnetje worden ingedeeld, dan proberen we daar rekening mee te houden. We zullen dan zorgen, dat je bij maximaal 1 vriendje/vriendinnetje wordt ingedeeld.  Zoals gezegd we proberen er rekening mee te houden, maar het lukt ons niet altijd om aan alle wensen te voldoen.