VSN Voetbaldagen
Voetbalschool Nederland organiseert al meer dan 20 jaar in samenwerking met een groot aantal voetbalverenigingen in Nederland de JAKO-VSN Voetbaldagen. Deelnemen aan de Voetbaldagen betekent dagenlang (meestal 3 tot 5 dagen) voetbalplezier en een gevarieerd programma bestaande uit een groot aantal onderdelen zoals:
  • Techniektraining
  • Keeperstraining
  • Boardingvoetbal, Kooivoetbal, Pannavoetbal
  • Partijspelen 2 : 2, 4 : 4, 7 : 7 en diverse varianten
  • Voetbaldoedag, Ballen Koning, Penaltybokaal
  • En nog veel meer
Aan de Voetbaldagen doen zowel jongens als meisjes mee afhankelijk van de locatie in de leeftijd van 6 t/m 15 jaar (voor specificatie zie agenda). Zij kunnen aan de Voetbaldagen deelnemen als veldspeler of als keeper. Bij de Voetbaldagen krijgt elke deelnemer een prachtig JAKO voetbaltenue (bestaande uit shirt, broek en kousen).

Wanneer zijn de voetbaldagen?

Kijk bij agenda wanneer de Voetbaldagen bij jou in de buurt plaatsvinden.

Hoe kun je je inschrijven?

Inschrijven voor de Voetbaldagen is mogelijk via deze site. Hiervoor moet je wel beschikken over een account en hiermee ingelogd zijn. Het aanmaken van een account (registreren) is binnen enkele seconden gedaan.

Nadat je het inschrijfformulier hebt ingevuld en verzonden kun je direct betalen via iDeal. Het inschrijfgeld voor de VSN Voetbaldagen is  afhankelijk van het aantal dagen en varieert per locatie (voor specificatie zie agenda).

Je ontvangt na de betaling direct een definitieve bevestiging van deelname. Hierop staat tevens vermeld wanneer en hoe laat je wordt verwacht op de eerste dag en welke spullen je mee moet nemen. Zodra het inschrijfformulier en het inschrijfgeld binnen is, ontvang je een definitieve bevestiging van deelname. Hierop staat tevens vermeld wanneer en hoe laat je wordt verwacht op de eerste dag van de Voetbalweek en welke spullen je mee moet nemen.
 
Wanneer je bent ingelogd zie je, je inschrijvingen terug en kun je deze wijzigen tot de laatste dag van inschrijving.